Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Politica

Ce ETNIE are Cătălin Măruţă. Nu s-a rușinat niciodată cu asta!
  Cătălin Măruță, gazda emisiunii “La Măruță” de la Pro TV, se numără printre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Acesta are o relație de mai bine de 15 ani cu celebra cântăreață Andra, care a recunscut, recent, că are origini româneşti, maghiare şi rome. Cei doi au împreună doi copii, pe nume David și Eva.

  Ce etnie are Cătălin Măruţă. După ce soţia sa, Andra, a recunoscut recent că are origini rome, multă lume s-a întrebat ce etnie are prezentatorul TV. Ei bine, acesta este român, mai precis oltean!


  Cătălin Măruţă s-a născut pe data de 27 ianuarie 1977, la Târgu Jiu, şi este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu. Înaintede a intra în lumea televiziunii, Cătălin Măruță a avut un job la radio. Mai apoi, celebrul prezentator a ajuns în televiziune, la TV Super Nova. Pentru trei luni, a colaborat și cu Realitatea TV,, acolo unde a avut emisiunea „Trezeşte-te la realitate cu Măruţă”. În 2007, cariera lui s-a schimbat, după ce a ajuns la Pro TV. Din 2007 și până în 2013, a prezentat emisiunea Happy Hour, care mai apoi a fost rebranduită drept „La Măruță”.

  În cadrul unei apariții în podcast-ul lui Mihai Bobonete, Andra a vorbit deschis despre complexitatea moștenirii sale etnice, afirmând cu mândrie că este un amestec de român, maghiar și rom. „Păi, cum să cânt așa frumos, Bobo, dacă nu? E o combinație atât de frumoasă. Eu sunt România, sunt și, și… Și român, și ungur, și puțin țigan”, a spus Andra.  În cadrul unui interviu, Cătălin Măruţă a dezvăluit că a stat în cămine de nefamilişti în studenţie şi a avut numeroase joburi sezoniere pentru a face bani. „Am venit la Bucureşti, la facultate, şi am avut de înfruntat un lung şir de peripeţii neprevăzute. Până să ajung să am propria garsonieră, primii ani am stat cu chirie, împreună cu un prieten, tot student, într-o cămăruţă la un cămin de nefamilişti din Vitan, aproape de Bobocica. Tata, magistrat respectat acasă, la Târgu Jiu, s-a supărat teribil că nu am dat examen la Facultatea de Drept, la stat, aşa cum a făcut el. Bucureştiul l-am descoperit călătorind cu metroul. Mă duceam în diverse locuri din oraş să distribui pliante publicitare, ba chiar am făcut campanie electorală pentru o alianţă politică. Împărţeam fluturaşi oamenilor pe stradă de dimineaţa până seara. Până să ajung la televiziune, am avut multe joburi sezoniere, vreo cinci”, a dezvăluit Cătălin Măruţă.

  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *