Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cum se face ciorba de perisoare de post- gustoasa si satioasa




    Rețetă de post cu chiftele de ciuperci.

    Ingrediente:


    – 1 ceapă
    – 1 ardei roșu
    – 200 g varză tocată
    – 3 linguri de ulei
    – jumătate de cutie de roșii
    – diverse legume
    – apă, sare, piper, foi de dafin

    Ingrediente pentru chiftele:



    – 500 g ciuperci
    – 7 linguri de făină
    – busuioc
    – 3 linguri de ulei
    – pătrunjel
    – mărar



    Mod de preparare:

    1. Tăiem ceapa și ardeiul în bucăți mici și le călim într-o tigaie încinsă cu ulei timp de 5 minute.

    Adăugăm varza tocată, legumele, apă, sarea și piperul. Amestecăm bine și la final punem frunzele de dafin.

    2. Pentru chiftele, fierbem ciupercile în apă sărată timp de 10 minute.

    3. Folosind un blender, mărunțim ciupercile. Adăugăm făina, busuiocul, sarea și piperul. Amestecăm bine.

    4. Cu ajutorul mâinilor, formăm chiftelele și le adăugăm în ciorbă. Gătim la foc mic până când se ridică la suprafață. La final, adăugăm roșiile tăiate cubulețe și ierburile aromatice.

    Poftă bună!



















    Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
    Tine-ti familia si prietenii informati!

    România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







    Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.




    \x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *