Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Salman Khan, surprins alături de altă femeie
  Salman Khan, faimosul actor indian, a stârnit controverse pe internet după ce a fost surprins alături de o altă femeie, iar fanii au început să speculeze că acest lucru ar putea fi un semn că s-a despărțit de partenera sa, Iulia Vântur. Primele indicii că ceva ar fi în neregulă între cei doi au apărut odată cu apariția unor fotografii în care artistul părea să acorde puțină atenție româncei, iar mai apoi prin absența acesteia de la o importantă pre-nuntă. Totodată, apariția unor imagini în care Salman se îmbrățișa cu o altă tânără a alimentat zvonurile privind o posibilă despărțire.


  Reacția internauților
  Reacția internauților nu a întârziat să apară, aceștia comentând pe rețelele de socializare faptul că nu îi văd pe cei doi în ipostaze apropiate, iar faptul că Salman nu se afișează alături de Iulia i-a făcut să creadă că relația lor s-ar putea afla în impas. Comentariile au variat de la întrebări legate de absența Iuliei din preajma actorului la presupuneri că femeia surprinsă alături de Salman ar fi noua sa iubită.  Confruntarea Iuliei Vântur cu Teo Trandafir
  În contextul zvonurilor legate de presupusa despărțire, Iulia Vântur a fost invitată într-o emisiune moderată de Teo Trandafir, unde a fost pusă la zid cu privire la relația sa cu Salman Khan. Deși i se adresează mereu întrebări despre acest subiect, Iulia a explicat că în cultura indiană se acordă o mare importanță intimității și că nu consideră necesar să își expună viața personală în public. Aceasta a subliniat faptul că relațiile ar trebui trăite în intimitate, departe de ochii curioși ai publicului.  Mod de preparare:

  Prin urmare, speculațiile cu privire la relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur rămân în continuare la stadiul de zvonuri, însă declarațiile celor implicați nu au făcut decât să alimenteze curiozitatea fanilor. Cu toate acestea, timpul va dezvălui adevărul din spatele aparențelor și va clarifica situația dintre cei doi parteneri.  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *