Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

„Clementinele de la Carrefour sunt pline de viermi!!! Aveți grijă ce le dați copiilor sa mănânce!”Supărare mare după ce un client a găsit viermi într-o clementină. Majoritatea românilor sunt convinși că în clementine nu pot trăi viermi din cauza acidului citric dar uită că în stomac sunt acizi mai puternici și totuși unii copii fac viermișori.
Un craiovean a făcut publica surpriza de care a avut parte în a doua zi de Crăciun. Omul a desfăcut clementine sa mănânce împreună cu familia sa și a avut parte de un soc în momentul în care a văzut ca în interior feliile de clementine aveau viermi, anunță ziaruldecraiova.ro.Mihaila Stefan: „Clementinele de la Carrefour sunt pline de viermi!!! Aveți grijă ce le dați copiilor sa mănânce!”
Andreea Szakacs: In primul rand citricele, fiind acidulate, nu fac viermi! Iar partea cu “viermi de la chimicalele cu care sunt stropite” ar trebui un pic regândită, sau cel puțin gândită înainte sa o scrii…fructele tocmai de aia se stropesc pentru a nu face viermi.
loading…
loading…
Mihaila Stefan: nu si pentru a se păstra in cutiile de carton V66833SXQ care in contact cu are cald si aer rece face un strat de mucegai iar in contact cu, cartonul si punga de plastic formează o microbacterie precum larvele din subsolurile blocului din care se adaptează in mediul ei in combinație cu V66833SXQ si după apare un rahat de vierme care trăiește in acel acid exact ca si viermișori din stomacelul copiilor care mănâncă si trăiesc in intestine si multe altele dar e greu domne sa căutați pe google.


Naty Valentina: Și daca vrei sa știi sunt un soi de viermi care sar. Nu mi-a venit sa cred când am văzut. Am apucat sa mănânc si mai aveam puțin pana sa fac un icter. Si eu ma întreb ca si tine, cum in citrice?

Mihai Stefan eu te cred. Eu nu i-am vazut in felia de clementina , eu i-am vazut sarind pe masa in timp ce mancam dintr-o felie. I- am aratat sotului si le-am arucat pe toate . Le-am spus si colegilor a doua zi si s-au uitat la mine cam asa …cum reactioneaza unii aici. 🙂 Cine are urechi sa asculte bine , cine nu-nu. Sotul meu le-a cumparat de la mega image, asa ca….imaginati-va cum va sar viermisorii pe unde vreti si cam cat de repede se inmultesc . Pofta buna! .


Mihaela Paun: Acum înțeleg de ce fiica mea a avut o perioada de 4 zile de vărsături,de ce am ajuns la spital cu deshidratare severa și glicemia mica…a consumat foarte multe mandarine ,tocmai pentru a lua vitamina c din fructe…foarte trist ….

Vasilica Ionel: E posibil, cum totul este posibil,sa fie contaminate,cu acei viemi, cum se vede in imagine! Pentru ca o mandarina cind se strica, adica termenul de valabilitate expira!Se inmoaie,si nu mai poti distinge nici un vierme nimic!Nu Ceva nu este in regula, cum multe produse alimentare,nu sunt in regula! Ne vind produse contrafacute!Iar cu mandarina cu viermi, este un mister!Cei de la protectia consumatorului, incercati,sa dezlegati misterul,pentru ca nu e de bine!

Mihaela Murelatos: Este prima oară când văd viermi în citrice. Totul are un început.

În 2008, Green Report anunța că în mandarinele din i provincia chineza Hubei au fost afectate de viermi! Potrivit lui Li Chuanyou, secretar general al asociatiei industriei de fructe din provincia Hubei, de cand acest vierme a fost gasit in mandarinele din provincia Sichuan la inceputul saptamanii trecute, cantitatea de portocale care nu mai pot fi commercializate in Hubei a ajuns pana la 70% din recolta provinciei pe anul acesta.


Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *