Drama trăită la 14 ani de celebra luptătoare din UFC, Paige VanZant: “Pe interior eram moartă”Paige VanZant şi-a făcut debutul în UFC în 2014 şi a devenit faimoasă în ultimii ani, dar în trecut a trăit o dramă care a adus-o în punctul sinuciderii.Luptătoarea din UFC e faimoasă şi pentru apariţiile din show-urile „Dancing with the Stars” şi „Chopped”, câştigând chiar concursul culinar. Deşi a reuşit să până la 26 de ani, Paige VanZant a recunoscut că a fost victima unui viol în grup, la doar 14 ani!

evomag.ro


Sportiva a susţinut că a fost abuzată verbal de ceilalţi colegi în liceu, pentru pasiunea sa în privinţa artelor. Despre cea mai mare dramă a vieţii a avut curajul să vorbească abia în 2018, în autobiografia sa, „Rise: Surviving the Fight of My Life”.
Paige VanZant a revenit asupra violului în grup recent şi a dat câteva detalii înfiorătoare: „M-au împins din stânga în dreapta, mi-au schimbat poziţia corpului. Nu m-am putut împotrivi, membrele îmi erau împietrite, în creier simţeam ca o ceaţă groasă. Eram trează şi conştientă de ce se întâmplă, dar pe interior eram moartă. Nu puteam face nimic pentru a opri ce mi se întâmpla. Nu am mai avut voce şi singura posibilitate a fost de a mă supune şi de a mă ruga să se termine mai repede”, a susţinut luptătoarea, conform Dailystar.co.uk.
“Am vrut să mă sinucid, nu vedeam altă cale de scăpare. Nici măcar nu aveam cui să-i spun”, a mai povestit Paige VanZant. Totuşi, la 15 ani s-a mutat în Nevada şi a început antrenamentele de MMA, iar în 2013 a fost printre cele 11 femei care au semnat cu UFC.
loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *