VIDEO.CUM A REACȚIONAT EX-VÂRFUL NAȚIONALEI DUPĂ CE A APĂRUT POVESTEA „MARCAJULUI” SĂU LA NORA FOSTULUI ȘEF TRANSGAZ. “SUNAȚI-MĂ PESTE 10 MINUTE” + “ABONATUL ARE TELEFONUL ÎNCHIS”



 • Ex-vârful Naționalei de fotbal a României, Ciprian Marica, revine în centrul atenției într-o postură mai puțin obișnuită. Dacă, în trecut, dribla și se poziționa perfect în careul advers pentru a primi pasele de gol ale coechipierilor, de data aceasta a fost surprins


  ”la bustul gol”, după ce un soț ”încornorat” a bătut la ușa hotelului unde se afla alături de partenera de viață a acestuia. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă detaliile ”marcajului” la nora fostului șef Transgaz, dar și reacția surprinzătoare a lui Ciprian Marica.



  Imaginile care au făcut vâlvă în mediul online îl înfățișează pe Ciprian Marica luat la întrebări de soțul ”tradus” – Florin Muntean Jr. -, nimeni altul decât fiul fostului boss de la Transgaz.

  Din informațiile apărute în mass-media, reiese că soția acestuia, Ana Muntean, a avut o aventură cu Ciprian Marica, iar scenele fierbinți s-au petrecut într-o cameră a luxosului hotel Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.


  Cu toate că Ana Muntean este mamă a doi copii și ”familistă convinsă”, așa cum ar reieși din tot ceea ce postează pe Facebook și pe Instagram, iată că soțul a ajuns la o cu totul altă concluzie vizuală, surprinzând ”trădarea” care s-a desfășurat – în luna august a anului trecut – chiar în hotelul unde se căsătorise cu partenera de viață.

  Erau prieteni de familie, dar scenariul s-a desfășurat pe coordonate neașteptate

  evomag.ro

  Familia Muntean Jr. și Ciprian Marica se cunoșteau de mai multă vreme, fiind chiar prieteni de familie și vecini de apartament într-un bloc din Mamaia, conform ziardecluj.ro. Numai că distracția de la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca a fost ”spartă”,

  la un moment dat, chiar de Florin Muntean Jr. Acesta ar fi aflat – de la o persoană ”binevoitoare” – că soția sa se află în compania lui Ciprian Marica și a trecut, imediat, la verificarea informației primite.






  Soțul înșelat s-a dus glonț la ușa camerei de hotel, pentru a se convinge dacă ceea ce i se spusese este adevărat, a bătut la ușă și, spre marea sa stupoare, chiar ex-vârful Naționalei a apărut în ușă, ”la bustul gol”. Era înfășurat doar cu un prosop în jurul coapselor și contrariat fiindcă a fost descoperit într-o astfel de situație.




  ”E fain la Cluj?”, a întrebat Florin Mintean Jr. după ce Marica a deschis ușa. ”Poți să îmi arăți și mie camera asta, că n-am văzut-o niciodată. Te rog, frumos, lasă-mă să intru, promit că nu fac nimic”, a mai spus soțul ”tradus”, în timp ce Marica încerca să-l determine să plece de acolo.

  ”Nu vreau să mergem nicăieri, te rog frumos, lasă-mă să intru. Oricum stau aici până iese (n.red. Ana Muntean). Promit că nu-i fac nimic. N-am nicio treabă, nu vreau să mă țigănesc cu tine”, a insistat Florin Muntean Jr. în timp ce Marica se străduia să ”facă față” situației, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos, postate pe YouTube de ziardecluj.ro.





  Ciprian Marica s-a retras… strategic

  Trebuie menționat că Ana și Florin Muntean sunt, în continuare, soț și soție, după acest episod ”fierbinte” din viața familiei, iar Ana a apărut, de curând, în emisiunea ”matinalilor” Răzvan și Dani, la Antena 1, pozând tot în familistă convinsă.




  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a încercat, azi, să îl contacteze pe Ciprian Marica, pentru a obține o declarație referitoare la situația delicată în care a fost surprins. Inițial, ex-vârful Naționalei ne-a spus, politicos, că este puțin ocupat și că ne roagă să revenim.

  Vă rog, sunați-mă peste 10 minute”, ne-a transmis Ciprian Marica. Zis și făcut, numai că după 10 minute ne-am lovit de anunțul sec al ”robotului”. ”Abonatul are telefonul închis. Vă rugăm să lăsați mesajul după semnalul sonor”. scrie cancan.ro

  loading…
  loading…














  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro




  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *