Ce mașină conduce acum Loredana Chivu, după ce Mercedesul ei a fost incendiat în satul Bizighești de o soție înșelată • Loredana Chivu a rămas fără bolidul de lux pe care îl conducea – un Mercedes GLE Coupe – după ce o femeie geloasă din Panciu i l-a incendiat crezând că proprietara este amanta bărbatului său.  Incendierea bolidului a avut loc în satul Bizichești, Loredana Chivu fiind, astfel, victima unei confuzii de proporții. Fratele Loredanei Chivu fusese acasă la femeia bănuită că i-ar fi furat soțul incendiatoarei, iar aceasta a fost reținută de polițiști și riscă acum până la 7 ani de închisoare pentru fapta sa. Loredana Chivu merge mai departe, după această întâmplare șocantă, demnă de un film cu răsturnări de situație, postând pe pagina de Facebook o fotografie în care ține în brațe un buchet de flori impresionant și se află… lângă un alt bolid de lux, alb și decapotabil, o cabrioletă de toată frumusețea.


  “A fost planul lui Dumnezeu”, a scris sexy-blondina în dreptul fotografiei care transmite, clar, că incendirea Mercedesului GLE Coupe nu a fost “un capăt de țară” pentru vedetă. “Ți-ai luat cabrioletă… Să o stăpânești sănătoasă!????????”, a fost unul dintre comentariile pe care le-au postat internauții în dreptul fotografiei postate de Loredana Chivu.


  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *