Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

„TU AI FOST SCLAVĂ ACOLO”. DETALII DUREROASE DIN VIAȚA VULPIȚEI DE LA ACCES DIRECT! CE RELAȚIE ARE, DE FAPT, CU SOACRA DE LA BLĂGEȘTI • Vulpița de la Acces Direct a avut o viață chinuită, presărată cu neajunsuri și situații de tot felul. Sătulă ca lumea să o blameze pentru ceea ce arată la televizor, Veronica Stegaru a răbufnit și le-a mărturisit tuturor că lucrurile din viața ei au făcut-o să aspire azi la mai mult și să nu se mai mulțumească doar cu sărăcia și reproșurile.  A venit în București acum 4 luni, atunci când a și apărut pentru prima dată pe sticlă. Aparițiile de la Acces Direct s-au viralizat în mediul online, iar audiența Antenei 1 a început să crească. Deși este pusă la zid de foarte multe ori pentru lipsa educației și a culturii generale, Vulpița este o tânără cu suflet bun care și-a dorit mai mult de la viață și care, de multe ori, nici măcar nu a știut ce îi rezervă ziua de mâine.


  Vulpița, copilărie chinuită
  În urmă cu doar câteva zile, la Acces Direct, Vulpița nu a mai suportat și și-a pus în scenă întreaga poveste de viață. Copilăria Veronicăi Stegaru nu a fost deloc printre cele mai fericite, căci a fost plină de neajunsuri, sărăcie și un trai de pe o zi pe alta.
  Nici căsnicia cu Viorel nu a fost cel mai dorit lucru din viața ei. Din cauza faptului că fusese chinuită în copilărie și avusese parte de un trai deplorabil, Vulpița a decis să se căsătorească. La Acces Direct, aceasta a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că spera la un trai mai bun și avea nevoie de bani, așa că acesta a fost motivul pentru care a fugit din casa părintească și a plecat acasă la Viorel, la Blăgești.
  “Nu prea îmi plăcea de Viorel de la început. Avem nevoie de bani. Nu prea eram fericită. Nu eram pregătită, nu prea mi-am dorit un copil că nu știam ce să fac” a spus Vulpița, la Antena 1, cu lacrimi pe față.

  Traiul cu soacra de la Blăgești, un adevărat coșmar

  În momentul în care s-a căsătorit cu Viorel, Vulpița s-a gândit că va avea parte de o viață mai bună, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Odată stabilită în casa soțului său, Veronica Stegaru a început să se simtă ca într-o cușcă. Fiind extrem de tânără, atât Viorel, cât și mama acestuia au început să o bombardeze pe biata Vulpița cu reproșuri care mai de care mai grave și niciodată nu au fost alături de ea, în nimic.
  Tocmai de aceea, după ce a anunțat separarea de Viorel, Vulpița a spus la Acces Direct că vrea să rămână în Capitală, pentru a-și găsi un rost în viață și pentru a-și câștiga singură banii. Auzind toate aceste lucruri despre Veronica Stegaru, Mirela Vaida a fost la un pas de a izbucni în lacrimi în direct și i-a transmis un mesaj dureros invitatei sale: „Tu ai fost sclavă acolo…” i-a spus Mirela Vaida, Vulpiței, în timp ce aceasta plângea cu lacrimi amare.

  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *