Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

FABULOS! Ce a scris un oltean în declarația pe propria răspundere: „Mă duc până la vecinul să…” • Românii sunt obligați în continuare să completeze o declarație pe proprie răspundere, atunci când ies din casă, cel puțin până pe 14 mai.

  Unele din documentele completate de cetățeni s-au viralizat pe internet, precum este și cazul unui oltean, care a dorit să ciocnească ouă roșii cu un vecin, de Paște, așa că a făcut o…declarație în acest sens.  „Declarație. Am plecat pe cărare până la vecinu.

  Declar că nu stau mult numa o țâră. Mă duc până la el să ciocnesc un ou cu el. Tot pe cărare mă întorc acasă”, a scris olteanul în declarația pe propria răspundere, cu maximă sinceritate și spre amuzamentul publicului.  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *