Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Culiță Sterp a făcut accident mortal în urmă cu șase ani. Ce pedeapsă a primit manelistul
Se îngroașă gluma pentru Culiță Sterp după ce s-a aflat că a făcut accident mortal în urmă cu șase ani și a fost condamnat la 2 ani și 6 luni cu suspendare. La acea vreme, manelistul a adormit la volan și a intrat într-o autoutilitară, soferul acesteia decedând. În lumina acestor informații, cel mai probabil, Culiță Sterp va primi o pedeapsă cu executare pentru accidentul recent.

Presa din România a relatat în urmă cu două săptămâni despre accidentul comis de Culiță Sterp în Cluj-Napoca. Atunci, manelistul a condus sub influența alcoolului și a drogurilor, a trecut pe roșu și a lovit un autoturism care circula regulamentar. Mai mult, după impact, Culiță Sterp a părăsit locul accidentului, fiind depistat ulterior de polițiști într-o toaletă. Și totuși, nu este singurul eveniment rutier în care a fost implicat artistul.


Culiță Sterp a făcut accident mortal în urmă cu șase ani

În urmă cu 10 ani, Culiță Sterp a adormit la volan pe când se întorcea cu fratele și surorile lui de la mare și a intrat într-un cap de pod. Din fericire, membrii familiei nu s-au ales cu răni grave atunci. Cu toate acestea, manelistul a recidivat în 2016, când din nou a adormit la volan. Numai că de data aceasta accidentul a fost mortal.

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident petrecut pe data de 3 iulie 2016, pe DN68, în afara localității Păltiniș. Acest caz a fost ținut secret până acum și puțini au știut ce s-a întâmplat în urmă cu șase ani. Atunci au fost două vehicule implicate, un microbuz care era condus de cântăreț, se afla singur în mașină, și o autoutilitară, condusă de un alt bărbat.
Potrivit informațiilor obținute de RTV, Culiță Sterp a adormit la volan, iar în urma impactului au rezultat trei persoane rănite și un decedat. Soferul din autoutilitară a murit la scurt timp, la spital. Medicii nu au mai putut face nimic, să-l salveze. Dosarul a fost soluționat în anul 2020, iar Culiță Sterp a fost condamnat definitiv la doi ani și șase luni la închisoare cu suspendare.

Conform deciziei, până în 2023, artistul este în perioada de supraveghere. Faptul că acum a făcut un alt accident, este recidivă și automat se activează și pedeapsa următoare. Cel mai probabil, Culiță Sterp nu scapă de închisoare și asta pentru că fiind în perioada de supraveghere, a mai făcut un accident.

Mama și sora îi iau apărarea lui Culiţă SterpMama Geta, dar și sora manelistului, Getuţa Sterp, au comentat pe YouTube accidentul din Cluj-Napoca pe care l-a provocat Culiță Sterp în urmă cu câteva zile. Mama Geta a fost extrem de supărată, însă acum s-a mai liniștit ţi îi mulțumește lui Dumnezeu că accidentul nu a fost mai grav.

„Acum mi-am mai revenit puțin, dar am fost foarte supărată. Dumnezeu Sfântul a ajutat de nu a murit nimeni în accident, deci Culiță și băiatul acela au avut îngeri păzitori acolo cu ei. Noi nu încurajăm pe nimeni să urce băut la volan, pentru că eu am permis de 30 de ani, dar eu nu am băut un gram nici la nunta ei (n.r. – la nunta Getuţei). La noi în casă nu se bea, nu se fumează, deci nu am avut în sânge să facem lucrul ăsta, nu că ne-a interzis sau ne-a impus cineva”, a spus mama Geta.

Aceasta recunoaşte că fiul ei nu are nici o scuză că a provocat acest accident, dar nu este de acord cu jignirile aduse întregii familii.
„Nu are Culiță nici o scuză, este clar, dar noi nu suntem o familie de bețivi și de drogați și de cum ne catalogați voi pe noi, exclus așa ceva. Acum nu venim noi cu scuze, dar nu suntem bețivi, noi nu fumăm și nu bem, la noi în casă nu se întâmplă așa ceva. O greșit foarte tare, pentru că legea este pentru toți, nu ai voie să te urci la volan băut”, a încheiat mama Geta.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *