Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

“Din păcate ne despărțim.” Armin Nicoară a luat pe toată lumea prin surprindere, la mai puțin de un an de când a făcut pasul cel mare alături de
Armin Nicoară a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, după ce a dat o veste neașteptată, chiar în cadrul emisiunii ”Teo show”.

Armin Nicoară și Claudia Puican se numără printre cele mai iubite cupluri de muzicanți de la noi. Invitat în cadrul emisiunii ”Teo show”, de 1 aprilie, artistul și-a luat fanii prin surprindere cu o veste șocantă, la mai bine de jumătate de an de când a făcut pasul cel mare alături de Claudia.

Armin Nicoară ”Rupem relația noastră, pentru că eu nu pot să mai stau alături de Claudia”

Invitat în cadrul emisiunii ”Teo Show”, Armin Nicoară și-a pus fanii pe jar, după ce a anunțat că el și soția sa vor rupe căsnicia.
Admiratorii cuplului nu s-au lăsat ușor păcăliți de vestea dată de saxofonist, căci și-au dat seama despre ce este vorba. Armin Nicoară a plănuit în detaliu această farsă, pentru a le da palpitații telespectatorilor, cu prilejul zilei de 1 aprilie.


Fiind ziua păcălelilor, artistul și-a intrat foarte bine în rol, mai că oamenii l-au și crezut când a anunțat că mariajul său cu Claudia Puican a ajuns la final, ba chiar a găsit și un motiv plauzibil, pentru a fi cât mai credibil.

„Da, din păcate ne despărțim. Rupem relația noastră, pentru că eu nu pot să mai stau alături de Claudia, pentru că îi e foame toată ziua și mi-a mâncat zilele.”, a spus Armin Nicoară, în emisiunea Teo Show.

Armin Nicoară și Claudia Puican, urmăriți de un bărbat dubios

Armin Nicoară a trecut prin momente de groază, după ce un bărbat necunoscut l-a urmărit mai multe zile la rând până în fața locuinței sale. Artistul a povestit tot calvarul prin care a trecut:„Am avut câteva probleme și pot să le spun. Din greșeală, într-o zi s-a filmat ușa casei mele, unde stau la Claudia acum și ne-am trezit cu un invitat surpriză. La ușă, într-o noapte, Claudia era la studio și i-am zis că nu mai stau cu ea la studio, era ora 2:00 noaptea. Am plecat acasă, am intrat cu mașina în subteran, iar când m-am dus la ușa de la subsol am văzut un (…) la ușă.

Mă duc la lift și văd că era oprit la etajul 6, am urcat și am văzut becul de pe scară aprins și mi-am dat seama că nu e OK. Când să deschid ușa la casă, cineva în fața ușii mele. În momentul ăla mi-a picat tavanul în cap, deci am avut un șoc. Am închis repede ușa, iar persoana respectivă a luat-o la fugă”, a dezvăluit acesta, pentru un post Tv.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *