Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Un ciobănesc german vizitează zilnic și se întinde timp de câteva ore pe mormântul stăpânilor săi: „Există ceva în lume numit iubire adevărată”
Un câine din rasa ciobănesc german a fost surprins în timp ce stătea nedezlipit de un mormânt, într-un cimitir din Reșița.

Pe Facebook a apărut o imagine sfâșietoare cu un ciobănesc german care stă la mormântul stăpânilor săi, într-un cimitir din Reșița. Fotografia a emoționat o lume întreagă, patrupedul părând că îi plânge pe stăpânii care au trecut în neființă.

Conform autoarei postăriii, câinele vizitează în fiecare zi locul și stă timp de câteva ore la respectivul mormânt.

„Abia aztăzi m-am convins întrucât am văzut zilnic cu ochii mei și l-am pozat! Am întrebat oamenii din jur și mi-au spus că acest ciobănesc german vine acolo în fiecare zi și se întinde pe mormântul stăpânilor decedați câteva ore… apoi pleacă undeva și revine a doua zi!


Greu de explicat, greu de înțeles. Ceea ce ar trebui să înțelegem este că, există lucruri în viață mult mai importante decât banii, puterea și cariera. Există ceva în lume numit iubire adevărată, profundă, dezinteresată”, este mesajul care apare alături de fotografia emoționantă.

Ciobănesc german salvator de vieți

Zeus i-a salvat viața unchiului stăpânului său, după ce a simțit că acesta are o problemă serioasă de sănătate. Pe parcursul mai multor zile, câinele l-a mirosit pe bărbat și l-a tras de deget, lucru care l-a făcut pe acesta să meargă la un consult.

La spital, medicii i-au spus bărbatului că are o tumoră, iar datorită lui Zeus, boala a fost depistată la timp.„Câinele îi tot arăta, în felul lui, că are o problemă, până când l-a tras de deget și, astfel, unchiul meu a hotărât să meargă să facă un control. Adescoperit că avea o problemă destul de gravă și a fost necesar să-i amputeze degetul”, a povestit stăpânul lui Zeus.

Conform studiilor, câinii au capacitatea de a detecta mai multe forme de cancer prin probe de sânge, cu o acuratețe de peste 90%. Aceștia au un simț al mirosului de 10.000 de ori mai dezvoltat decât al oamenilor, oferindu-le acestora abilitatea de a detecta semnele unor afecțiuni grave.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *