Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Un bărbat a murit înjunghiat în timpul sacrificării unui miel, în Dolj
Un bărbat a murit înjunghiat la sacrificarea unui miel, la o stână din comuna doljeană Bratovoești.

Polițiștii din Coșoveni, județul Dolj, au fost sesizați, sâmbătă, că la o stână din comuna Bratovoești un bărbat a fost rănit în timpul sacrificării unui miel.

Practic, un bărbat de 49 de ani din localitatea Georocu Mare, în timp ce sacrifica un miel, l-ar fi lovit din greșeală, cu cuțitul, în zona pieptului, pe un bărbat de 45 de ani din aceeași localitate.

Bărbatul de 45 de ani a fost dus la spital, unde a murit.


La fața locului au fost identificate mai multe persoane, printre care și membri de familie ai bărbatului decedat, aceștia confirmându-le polițistilor lipsa intenției în privința producerii leziunilor, a informat Poliția Dolj.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Poliţiştii din Coşoveni, judeţul Dolj, au fost sesizaţi, sâmbătă, că la o stână din comuna Bratovoeşti un bărbat a fost rănit în timpul sacrificării unui miel. Practic, un bărbat de 49 de ani din localitatea Georocu Mare, în timp ce sacrifica un miel, l-ar fi lovit din greşeală, cu cuţitul, în zona pieptului, pe un bărbat de 45 de ani din aceeaşi localitate. Bărbatul de 45 de ani a fost dus la spital, unde a murit.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *