Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Reactia Germaniei dupa ce Iranul a atacat Israelul
  Ministrul german de externe, Annalena Baerbock, a condamnat atacul Iranului asupra Israelului si a declarat ca acesta pune o intreaga regiune in pericol de a plonja “in haos”.
  “Condamnam atacul in curs de desfasurare in cei mai puternici termeni posibili. Risca sa arunce o intreaga regiune in haos”, a scris Baerbock pe X.


  “Iranul si reprezentantii sai trebuie sa opreasca imediat acest lucru. In aceste ore, suntem ferm alaturi de Israel”.
  Amintim ca Iranul a lansat rachete si peste 100 de drone inarmate spre Israel ca represalii la un presupus atac israelian in Damasc care a ucis mai multi comandanti iranieni de rang inalt, impingand Orientul Mijlociu mai aproape de un razboi regional in toata regula.  style="display:block"
  data-ad-client="ca-pub-6231162218343835"
  data-ad-slot="7006996634"
  data-ad-format="auto"
  data-full-width-responsive="true">
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vbDoliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *