Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce a pățit o femeie care a călătorit 11 ore cu avionul pentru a se întâlni cu un bărbat. Unde l-a cunoscut și cum au decurs lucrurile
  O femeie din Marea Britanie a călătorit cu avionul 11 ore pentru a se întâlni cu un bărbat pe care l-a cunoscut într-o vacanță în Mexic.

  Este vorba despre Kayleigh Castle, o femeie care a zburat 8.000 de kilometri, pentru a se întâlni cu un bărbat. Lucrurile nu au decurs exact așa cum s-a așteptat, deși trebuia să petreacă 10 zile alături de acel bărbat.


  Și-a dorit foarte mult să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut într-o vacanță în Mexic, așa că a decis să zboare de la Londra la San Francisco.

  Totul a decurs bine la început, au vizitat obiectivele turistice, au degustat vinuri și s-au plimbat ca doi romantici. Asta până în cea de-a șaptea zi petrecută împreună, când femeia și-a dat seama că ceva nu este în regulă, scrie Mirror.

  „Întotdeauna spun că un bărbat investește în ceea ce prețuiește. Dacă are de gând să investească bani în mine, mă prețuiește. Mi-a rezervat zborurile, a întrebat ce vreau să fac. Noi am fost la degustare de vinuri, am plecat într-o călătorie frumoasă pe coastă”, a spus Kayleigh.  „Încă ținem legătura și ne-am distrat foarte mult, dar am decis să fim prieteni”, a adăugat tânăra.

  Femeia a decis că nu vrea să fie împreună cu acel bărbat, pentru că el petrecea mai mult pe telefon, în loc să stea amândoi.

  „Îmi place să merg pe jos, dar el a vrut să stea în mașină pe telefon”, a mai spus ea.

  style="display:block"
  data-ad-client="ca-pub-6231162218343835"
  data-ad-slot="7006996634"
  data-ad-format="auto"
  data-full-width-responsive="true">
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vbDoliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *